Hoe werkt de Bomenmakelaar?

Hoe werkt de Bomenmakelaar?

De Bomenmakelaar biedt dé oplossing voor gezonde volwassen bomen die verwijderd moeten worden, bijvoorbeeld vanwege een bouwproject of wegwerkzaamheden.

De Bomenmakelaar koppelt boomaanbieders aan boomafnemers. Zo gaan de bomen niet verloren en voldoe je aan de herplantverplichting. Waardevolle bomen hoeven niet gekapt, maar zetten hun leven voort op een nieuwe plek!

Bomen aanbieden

Plaats je bomen op Bomenmakelaar met alle informatie over de bomen, zoals soort, gezondheid en de ondergrondse situatie. Een verplantbaarheidsonderzoek voeg je altijd toe. Wij maken een bomenpaspoort, controleren de informatie en zetten je bomen online. Klik hier om een bomen aan te bieden.

Bomen zoeken

Ben je opzoek naar een mooie, volwassen boom? Bekijk dan de bomen die wij in de aanbieding hebben. Wanneer je een geschikte boom gevonden hebt vraag je vrijblijvend een offerte aan bij een verplanter. Na een succesvolle verplanting factureert de Bomenmakelaar de afnemer een vastgestelde courtage per boom. Klik hier om de bomen te bekijken.